Vi anbefaler..

Der findes MANGE dygtige festleverandører. Hermed et lille udpluk, som vi varmt kan anbefale!
Søger du noget bestemt? Så tøv ikke med at spørge!

Drømmetyl

Drømmetyl er en magisk hjemmeside, der tilbyder udlejning af tyl til fester. Deres ekspertise inden for event styling sikrer, at din fest bliver en visuel fornøjelse.

Udover det tilbyder de en imponerende vinmenu for at fuldende din festoplevelse.

Game4fun

Masser af aktiviteter til din næste polterabend, firmafest, fodboldturnering, familiesammenkomst, fødselsdag eller…

De har kun kvalitets udstyr, leverer til tiden og med et smil på læben! 🙂

Din Havefest

Din Havefest har alt du behøver til at skabe de mest fantastiske rammer omkring en fest! Telt, borde, stole, pynt, popkorn­maskine og meget mere!

På deres hjemmeside, kan du også finde en bryllupsguide video, som vi har lavet i samarbejde med indehaver af Din Havefest, Andreas.

Wedding Stories

Mille fra Wedding Stories tager de smukkeste og mest stemningsfyldte billeder.

Find inspiration både på deres instagram og hjemmeside.

SelfieCircle

SelfieCircle kan vi varmt anbefale. Deres selfiemaskiner er utrolig smarte, og dine gæster kan bl.a. sende dine billeder til deres telefon, så snart billedet er taget.

Bryllupsbartender

Bryllupsbartender får vores varmeste anbefalinger. De leverer totalløsning til festen i form af de lækreste drinks og store smil.

Tablesetting

Skal du bruge smuk service, flotte stole eller fine lysestager, så er Tablesetting de helt rigtige. De små detaljerne kan virkelig gøre en stor forskel!

Den Evige Dans

Få styr på trinnene til den store dag – og ikke mindst en god og sjov oplevelse sammen!

LED Gulv

Giv din fest, dit bryllup eller anden begivenhed et specielt og unikt touch, som ikke tidligere er set i Danmark. Med et LEDgulv kan du give dine gæster en speciel oplevelse, som de aldrig vil glemme. Mulighederne er uendelige og der kan skabes alle slags stemninger.

Haartens

Haartens tilbyder udlejning af smukke plankeborde og service. Stilen er bohemian blandet med det franske. Natascha og Thomas fra Haartens vil gå langt for at levere de bedste oplevelser for deres kunder og får vores varmeste anbefalinger.